top of page
Gruppetimer (NETTSIDE).png

Sterk

En ren styrketime som belaster hovedmusklene i kroppen. Vi bruker stang med skiver for ytre belastning. Timen inneholder øvelser for ben, rygg, bryst, skuldre, armer og kjerne. På denne timen kan man regulere intensitet til ditt treningsnivå, ved å ta på mer eller mindre vekter på stangen. Timen er enkel tekninsk og passer for de som har lyst til å bygge styrken sin.

PulsSterk

Intervallbasert time med en kombinasjon av kondisjonsøvelser og styrkeøvelser. Intensitet og vanskelighetsgrad kan tilpasses treningsnivået ditt, så dette er en time som absolutt passer for alle.

Sterk med kroppsvekt

Dette er en time hvor man bruker for det meste sin egen kroppsvekt som motstand. Noen ganger strikk og catslides. Her får man trent styrke effektivt og skånsomt, og trent kondisjonen godt!
Denne timen er lett teknisk og for alle.
Øvelsene blir byttet ut ofte, så hver time er ikke like.

Tabata

Tabata er en høyintensiv intervalltrening hvor du jobber med styrke og pulsøkende øvelser. Man bruker intervaller på 20 sekunders intens øvelse og 10 sekunder med pause.
Fordelene er at man ikke kommer ned i hvilepuls med de korte pausene i mellom, derfor blir kroppen tvingt til å få bedre utholdenhet.

VÅRE INSTRUKTØRER

Nina Therese

Nina Therese er vår instruktørleder og vært med oss helt fra start.

Hun har lang erfaring som gruppeinstruktør, og elsker å danse!

Zumba er det som står henne ekstra nært, men hun har også timer med styrke- og utholdenhetstrening.

Nina Therese er også Fokus Treningssenter sin Personlig trener.

Nina Therese har gruppetimene:
PulsSterk

Åsa

Åsa er ei sprek og sterk dame som elsker å trene. Hun liker veldig godt varierte treningsformer og aktiviteter, og har derfor testet det meste av gruppetimekonsepter.

Hun har erfaring med gruppetimer via Turnforeningen hvor hun har styrke og puls timer. Åsa brenner for at alle skal ha det gøy med styrketrening og oppleve mestring.

Åsa har gruppetimen:
Sterk

Ingrid

Ingrid brenner for at få folk til å like styrketrening, og i timene hennes er det spesielt fokus på å trene med egen kroppsvekt, strikk og CatSlides som motstandskilde. Øktene inneholder alltid funksjonelle styrkeøvelser og pulstopper, og ingen timer skal være helt like.

Ingrid har lang erfaring med gruppetimer og vært tidligere Roede kursleder.

Ingrid har gruppetimene:
Sterk med kroppsvekt og Tabata

bottom of page